Συνολικές Επισκέψεις

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Στο χωράφι του "Παλμού" - Ημέρα Εργασίας 5η - 15/10/2011

Μετά το πρώτο χωράφι οι εργασίες της ομάδας επεκτείνονται και στο χωράφι που εθελοντικά προσέφερε η Μ. Κ. Ο. "Παλμός". Έτσι το δίκτυό έχει πλέον 2 χώρους εργασίας. Την Κυριακή, λοιπόν στις 13:00 τα μέλη του δικτύου πήγαν στο νέο αυτό χώρο και ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και την δημιουργία 2 σημείων φυτέματος ταχείας αερόβιας ανάπτυξης.

















Μετά τις εργασίες ακολούθησε το καθιερωμένο τραπέζι με ανταλλαγή συνταγών από τις κυρίες του δικτύου  απόψεων για τις καλλιέργειες και δεν έλειψαν οι στιγμές άφθονου γέλιου.




Ο χώρος του παλμού διαμορφώθηκε πλέων κάπως έτσι και είναι έτοιμος για να αρχίσει το όργωμα όπου θα γίνει την επόμενη Κυριακή.






Οι εργασίες έλαβαν τέλος λίγο μετά τις 16:00 και θα συνεχιστούν την επόμενη Κυριακή.

Τα μέλη του δικτύου που έλαβαν μέρος:
Κώστας, Βασιλική, Μαριλένα, Κώστας, Πέτρος, Αλέκα, Σπύρος, Ανδριάνα, Σπύρος, Μιχάλης, Κατερίνα, Αναστασία, Κατερίνα, Σπύρος

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και πολιτικών εξελίξεων αυτήν την εβδομάδα δεν θα γίνει το καθιερωμένο ραντεβού της Τρίτης στο μαγαζάκι του Κύριου Αντρέα. θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα επόμενα ραντεβού του δικτύου μόλις αποφασιστούν από εδώ και την σελίδα στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου