Συνολικές Επισκέψεις

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη στο κτήμα του "Παλμού" - 9/10/2011

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 μέλη της ομάδας μας επισκέφθηκαν το κτήμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Παλμός" η οποία φιλοξενεί καρκινοπαθής στον χώρο της. Η ιδέα είχε δοθεί από τους οικοδεσπότες, κύριο Μανώλη και Αγγελίνα, μέρες πριν να πάμε να ελέγξουμε το κτήμα και να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας στο κτήμα τους.


Ο χώρος κρίθηκε κατάλληλος και την ερχόμενη Τρίτη στο μαγαζάκι του κύριου Αντρέα θα οργανωθούν οι κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.



Ακούστηκαν πάρα πολλές απόψεις και συζητήσαμε και μοιραστήκαμε γνώσεις καθώς και εμπειρίες από την καλλιέργεια, την παραγωγή  μέχρι και την μελισσοκομία.







Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μικρό τραπέζι το οποίο κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα...









Και επειδή η φιλοξενία ήταν υπέροχη, δεν αφήσαμε το καθάρισμα για τους οικοδεσπότες μας αλλά το κάναμε εμείς.






Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την Μ.Κ.Ο. "Παλμός" και τον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες.


Η επίσημη ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. "Παλμός"
H M.K.O. "Παλμός" στο Facebook


Το επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011, στις 20:30, στο μαγαζάκι του κύριου Αντρέα.

1 σχόλιο:

  1. Ο κ.Μανώλης και η κ.Αγγελίνα είναι 2 υπέροχα άτομα! Το σπίτι του ΠΑΛΜΟΥ είναι ένα κοινό τους όνειρο, το οποίο πραγματοποιήθηκε για να δίνει χαρά, ηρεμία και κάποιες μέρες χαλάρωσης σε άτομα με καρκίνο και στις οικογένειές τους!
    Φτάνοντας στην είσοδο, νοιώθεις οτι μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο, ένα μικρό παράδεισο θα έλεγα, λόγω της υπέροχης βλάστησης που περιβάλλει το κτήμα!
    Να μου τους φιλήσετε και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή